Technologische Innovaties

Technologische ontwikkelingen stomen in rap tempo op!

Bereid u voor. Er komt een golf met nieuwe technologische ontwikkelingen aan.

Er wordt al enige tijd gesproken over de technologische trends en de impact die deze technologische trends en ontwikkelingen op ons dagelijks leven gaan hebben.

Of we het nu hebben over de inzet van kunstmatige intelligentie of het benutten van de mogelijkheden van ‘big data’ of woningen die straks volledig 3D geprint uit de printer worden gestampt. 1 ding is zeker, de impact gaat gigantisch zijn.

“Maak als bedrijf of individu de juiste investeringsbeslissingen die van grote invloed gaan zijn op de continuïteit van uw bedrijf” 

Omdat wij geloven in deze nieuwste innovatieve ontwikkelingen zetten we graag een aantal van deze ontwikkelingen in de schijnwerpers.

We gaan u hieronder een eerste ‘sneak preview’ geven van de laatste technologische snufjes en hopen dat u dusdanig overtuigd raakt dat u met ons op de trein springt die de komende jaren verder zal blijven denderen.

 

Alle technologische innovaties op een rij 

 


 

OccuPlus

 Deze nieuwe mobiele app, als onderdeel van het Office Vitae Comfort-softwareplatform voor werkgevers, helpt (flex) kantoor medewerkers niet alleen om een ​​gratis werkplek op kantoor te vinden, maar ook een die het beste aansluit bij hun persoonlijke comfortbehoeften (temperatuur, vochtigheid, geluid, licht ).

 Dit zal hen in staat stellen om zo gezond en productief mogelijk te zijn! Daarnaast heeft de facility manager via dit softwareplatform een ​​realtime overzicht van bezettingsgraden en de status van de binnenluchtkwaliteit op kantoor.

 Met deze informatie kan hij elke vierkante meter optimaal invullen en de binnenluchtklimaat verbeteren om een ​​gezonder en duurzamer kantoorgebouw te creëren met meer gezonde medewerkers!

 Office Vitae

 


 

WPA (Work People Analytics)

 

Afbeelding

 

WPA creëert synergieën op het werk. Dit gebeurt door gedragsinformatie van organisaties te gebruiken en deze te vertalen in digitale uitkomsten die het werk helpen verbeteren.

 

We zien onszelf als gids voor organisaties door te laten zien hoe werk wordt uitgevoerd door teams en organisaties.

 

Het WPA-platform stelt onze klanten in staat om beter te begrijpen welke acties moeten worden ondernomen om de organisatie effectiever te laten werken

 


 

 

 

Hololens van Microsoft

 

Afbeelding

 

Jouw wereld is het canvas. De Hololens van Microsoft is de eerste op zichzelf staande holografische computer waarmee u uw digitale inhoud kunt gebruiken en kunt communiceren met hologrammen in de wereld om u heen.

 

Ervaar een nieuwe dimensie van creativiteit en teamwerk met behulp van mixed-reality zakelijke applicaties van Microsoft Dynamics 365.

 


 

 

Veilig en snel contract-en verhuur informatie vastleggen

 

Bij de Rabobank is er een portal op basis van blockchain-technologie gecreerd waarin dit nu mogelijk is.

 

Contractgegevens worden hierbij door de verhuurder op het moment van creatie gedigitaliseerd, op een gestructureerde manier vastgelegd en vervolgens geregistreerd. De verhuurder kan deze informatie dan beschikbaar stellen aan andere partijen.

 

 


 

 

App om je kantoor efficiënt in te richten

 

Slim en efficiënt je kantoor inrichten. Binnen 1 oogopslag in de app kunnen zien waar mogelijkheden liggen op kantoor als het gaat de inrichting.

 

De kantoren zijn levendige werk-en ontmoetingsplekken. Met de app zien medewerkers direct welke kantoorruimten kunnen worden benut. Wil je even snel tussendoor iets bespreken met collega’s? Pak de app erbij en binnen een paar minuten weet je waar de plannen besproken kunnen worden.

 

Voorkom dat je veel te lang door kantoorpanden sleurt opzoek naar een geschikte ruimte.

 

 


 

 

 

Effectieve manier van afval verzamelen

 

Deze innovatieve technologie van Vodafone heeft ervoor gezorgd dat TarDif in het hele land werkt met een betrouwbaar netwerk. Wat is het TarDif systeem? Het TarDif systeem is ontworpen door een technologisch bedrijf genaamd Mic-O-Data. 

 

Mic-O-Data specialiseert zich in draadloze oplossingen. Een van de belangrijkste doelgroepen van dit bedrijf is de afvalbranche. Momenteel werkt Mic-O-Data samen met 30 gemeenten in Nederland.

 

Bewoners krijgen met een elektronische sleutel toegang tot een vuilcontainer. Binnen deze samenwerking staan 10.000 ophaalpunten centraal, waarbij de beveiliging van deze ophaalpunten centraal staan en de afvalstromen kunnen worden gemeten.

 

Momenteel is er al de mogelijkheid om in heel Europa uit te breiden, tegen slechts 1 tarief.

 

Resultaat:

 

Met deze innovatie bracht Mic-O-Data de uitstoot van CO2 met 18% terug door afval op een veel effectievere manier te verzamelen.

 

Voor welke sectoren interessant?

 

  • Gemeentelijke instanties
  • Bedrijven in de afvalbranche
  • Bedrijven die werken met toegangscontrole systemen

 

 

 

Benieuwd naar de naam van de innovatie?

 

Vraag hieronder vrijblijvend ons inkijkexemplaar aan!

 

 

 


 

Alle innovaties wereldwijd op één platform

Leden van InnovationSpotter blijven op de hoogte van de laatste innovaties op hun vakgebied en hebben altijd en overal beschikking over de database en contactgegevens van de makers. Alle innovaties zijn voorzien van een grondige analyse van professionals op het gebied van haalbaarheid, kansrijkheid en risico’s. 

Preview van InnovationSpotter

Weten of InnovationSpotter wat voor u is?

Ontvang een inkijkexemplaar

PDF bestand met aantal innovaties uit de online catalogus

Innovation Spotter

Over InnovationSpotter

InnovationSpotter.com is in het leven geroepen om de vraag en aanbod  van innovaties dichter bij elkaar te brengen. Het platform biedt ruimte voor innovaties in alle branches en vakgebieden, wereldwijd.

Het gaat hierbij om zowel innovatieve producten als innovatieve diensten.

Een team van Innovatiespotters maken een analyse van alle innovaties. Daaruit vloeit een beoordeling naar functie, kansrijkheid, risico's, voordelen en nadelen van de innovatie voor de gebruiker. Deze vormen voor bedrijven die zoeken naar innovaties een waardevolle input.

Innovation Spotter is een initiatief van Platform Economie & Ruimte.

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe plaats ik een innovatie op InnovationSpotter?

 

Stuur de omschrijving van uw innovatie toe. Dit kunt u doen door het formulier 'innovatie plaatsen' in te vullen.

InnovationSpotter neemt contact met u op over de opname van uw innovatie op InnovationSpotter.

 

Heb ik als aanbieder van een innovatie automatisch toegang tot de complete catalogus?

 

Nee. U kunt een abonnement afsluiten om alle andere innovaties in de catalogus te kunnen bekijken.

Informatie over abonnementen

 

Wat kost een vermelding van mijn innovatie op InnovationSpotter?

 

Een vermelding kost niets.

 

Kan ik een proefabonnement afnemen?

 

U kunt een maandabonnement van €45,- per maand afsluiten. Dit abonnement stopt na een maand automatisch.

 

Kan ik met meerdere werknemers inloggen op eenzelfde account?

Ja dat kan.

 

 

Heeft u andere vragen?

Neem contact op of laat een bericht achter
T: 088 091 0091
E: info@innovationspotter.com

"

Toegang tot alle innovaties

Probeer 1 week voor slechts €9,50