‘Uw reisleiders’

Cees van Beukering oprichter InnovationSpottermedewerkster InnovationSpotterInnovationSpotter medewerker

Cees Merel Jacqueline

 

Wat heeft onze reisleiders zoal geïnspireerd op hun reis langs de vele innovaties die zij in het werkveld zijn tegengekomen?

“Tijdens mijn werk voor InnovationSpotter kwam ik het product van Alissa Rees tegen, de IV-Walk, ik vind het zo’n inspirerend voorbeeld van wat innovatie kan doen! Hoe je met een idee voor een verandering van een bestaand product zoveel voordeel kan behalen voor het welzijn van mensen. Echt top!”

‘On Air tijdens de Vakbeurs Facilitair!’

Tijdens onze InnovationTour langs alle innovatieve ontwikkelingen per sector, stoppen we onderweg regelmatig bij vakbeurzen en evenementen waar enthousiastelingen en ‘early adaptors’ kennismaken met de reisleiders van de InnovationSpotter.

“Stoelriemen vast!” Het is tijd om u een kijkje achter onze schermen te geven en u te laten zien in welk landschap wij ons enthousiasme mogen delen:

In samenwerking met het Platform Economie & Ruimte geven wij regelmatig lezingen, workshops en interactieve belevenissen, waarbij de deelnemers ook zelf kunnen ervaren welke innovaties eraan zitten te komen en welke invloeden deze innovaties op onze samenleving gaan hebben.

  • Wilt u in de toekomst op de hoogte gebracht worden door onze reisleiders van de laatste innovaties en ontwikkelingen?

 

Schrijf u dan onderaan de homepagina in voor onze nieuwsbrief!